Smartare löpning : 100 hacks för roligare rundor och bättre träning. Petra Månström

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Adlibris

Smartare löpning : 100 hacks för roligare rundor och bättre träning av Petra Månström. Inbunden, Svenska, 2018 [Adlibris]

Den alltid så inspirerande Petra Månström har släppt en kul bok med en smart inramning där hon med 100st tips eller hacks förmedlar kunskap och erfarenheter kring hur du kan utvecklas som löpare.

För dig som kämpar på i vardagen med löpningen och som trots livet i stort lyckas genomföra olika lopp, så är Petra din bästa löpkompis. Hennes funderingar, tips och pepp kan få vem som helst att orka ut i höstmörkret. Har du tur står Petra och heja fram dig om du springer Stockholm Maraton.

Petra är nog mest känd som den mycket smarta och trevliga poddaren som vi kan höra i Maratonpodden där hon intervjuar kändisar och löpkändisar. Vi hittar henne också i podden, Ewerlöf och Månström där hon tillsammans med Malin Ewerlöv levererar inspiration och kunskap.

Petra finns också på Instagram där hon med i bland mycket personliga inlägg och alltid vackra bilder förmedlar löpglädje men också funderingar kring vardagen. Mer om Petra finns också på hennes webbsida.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s